Jellycat dinosaur

Jellycat dinosaur – bløde, nuttede dinobamser

Indhold opdateret: 15/3 2022 • Oprindeligt publiceret 15/3 2022 • Vi tjener penger hvis du køber noget fra en af vores partnere.

Kirsten Lund

Kirsten Lund

Legetøjsekspert

Her finder du dinosaur legetøj til de allermindste i form af de sjove og bløde tøjdyr fra Jellycat dinosaurs.

Alle små børn vil elske disse bløde, sjove dinosaurer, og alle forældre vil elske kvaliteten og det unikke design. Med dinobamserne fra engelske Jellycat får dit barn dinofeberen ind med “modermælken”.

1

Jellycat Rumpletum Dino

Den sødeste og blødeste buttede dino i en dejlig blød kvalitet. Børnene vil helt sikkert elske at lege en masse sjove og fjollede lege med den. Den har det herligste smilende ansigt, som vil gøre alle glade. 

Bedste pris: 329 kr.

5/5

2

Jellycat Backpack Dino

Sød Jellycat bamse formet som en lysegrøn dinosur med store, hvide fortænder og mørkegrønne takker ned ad ryggen. På ryggen har den en mørkegrøn rygsæk med dinodetaljer. Jellycat bamsen er super blød, og den er lige til at lege med, kramme og putte med ved sengetid.

Bedste pris: 229 kr.

5/5

3

Jellycat Bashful Dino Nusseklud

Dejlig blød nusseklud fra Jellycat med en lille sød og charmerende dinounge, der holder fast i det ene hjørne. En blød og velkendt nusseklud, som kan være en rar og tryg følgesvend for de allermindste.

Bedste pris: 179,95 kr.

5/5

4

Jellycat Halebog Dino Haler

Super fin føle stofbog med dinosaurs haler. Den er i skønne farver, som fanger barnets opmærksomhed. Følebogen har haler og sider i forskellige kvaliteter. Super bog til de mindste, hvor sanserne bliver aktiveret.

Bedste pris: 149 kr.

5/5

Det fulde udvalg af dinosaur-tøjdyr fra Jellycat

Jellycat - design ud af London siden 1999

Jellycat er et engelsk firma fra London, der siden 1999 har kombineret luksusmaterialer med skæve, sjove og nuttede designs der til sammen skaber anderledes tøjdyr, der skiller dig ud fra mængden.

Navnet Jellycat blev opfundet af et barn, der elskede den bløde sliktype “jelly” og katte. Barnet grinede over tanken om at kombinere de to. Det kom der disse lækre, nuttede tøjdyr ud af og navnet Jellycat hang ved.

Søde dinobamser til de mindste

Alle små børn elsker bløde tøjdyr. Både til at sove med, til at lege med og bare som en tryg ven i en stor verden. Har vi ikke alle haft en speciel bamse eller andet tøjdyr, som var helt slidt og afsuttet efter at have været vores tro følgesvend gennem hele barndommen?

Det er denne slags tøjdyr vi taler om, når vi taler om Jellycat. Jellycats findes som en lang række forskellige dyr (se hele udvalget her) men her på siden har vi naturligvis fokus på alle de mange dinosaurer-bamser du kan få fra Jellycat.

Halebog og rygsæk

Udover populære dinosaur bamser som Rumpletum, Bashful og Fuddlewuddle (lyder de ikke bare skønne?), kan du også få en nusseklud, der passer til babyer der er helt nyfødte eller hvad med en sød rygsæk til vuggestuen eller børnehaven?

Vores ekspert anbefaler

Jellycat Rumpletum Dino

Vores ekspert anbefaler

Jellycat Rumpletum Dino

Bedste pris: 329,- hos Luksusbaby