dinosaur lampe

Dinosaur lampe

Indhold opdateret: 10/5 2022 • Oprindeligt publiceret 13/2 2022 • Vi tjener penger hvis du køber noget fra en af vores partnere.

Morten Johansen

Morten Johansen

Indretningsekspert

Alle børn elsker dinosaurer i dag, og det giver sig især udtryk i alt det meget dinosaur legetøj, der findes på markedet nu.

Men også i indretningen af børneværelset, springer de spændende dinoer frem. Vi binger dig her en række forskellige modeller af dinosaur lamper, der kan være med til at bringe dinobølgen ind i dit barns værelse.

1

Heico dinosaur lampe

Den sejeste virkelighedstro dinosaur lampe, der ligger ned og holder vagt på børneværelset. Denne dinosaur giver et hyggeligt lys på børneværelset og hjælper trygt børnene med at falde i søvn om aftenen.

Bedste pris: 699,95 kr.

5/5

2

Maseliving - dino lampe

Med denne dino væglampe kan du på børneværelset skabe en hyggelig stemning. Væglampen giver både lys og hygge i børnenes værelser. Lampen kan også bruges ved puslebordet som natbelysning, ved skrivebordet eller et andet dekorativt sted i rummet.

Bedste pris: 549,95 kr.

5/5

3

Liewood Winston dino lampe

Super skøn og sød natlampe. 
Her er den udformet som en fin dinosaur. Helt perfekt som en lille vågelampe, når børnene skal sove.  Den kan både bruges med og uden ledning. Vil helt sikkert se fantastisk ud på børneværelset.

Bedste pris: 259,95 kr.

4.5/5

Det fulde udvalg af dinosaur lamper

Skab eventyret på børneværelset

Der findes en lang række forskellige typer af dinosaurer i Schleich-serien.

Tyrannosaurus Rex, Velociraptor, Ankylosaurus, Brontosaurus og mange, mange flere.

Schleich Dinosaurs

Typer af dinosaurer

Vores ekspert anbefaler

Heico dinosaur lampe

Vores ekspert anbefaler

Heico Dinosaur lampe

Bedste pris: 699,95,- hos CIHA