Dinosaur puslespil

Dinosaur puslespil

Indhold opdateret: 26/3 2022 • Oprindeligt publiceret 26/3 2022 • Vi tjener penger hvis du køber noget fra en af vores partnere.

Kirsten Lund

Kirsten Lund

Legetøjsekspert

Noget af det mest populære dinosaur legetøj til alle aldre er puslespil med dinosaur-motiver. Puslespil har altid været populært så længe nogen kan huske. Og naturligvis har dinosaurerne også indtaget puslespillene med flotte motiver. Du kan købe dinosaur puslespil til alle aldergrupper og med få eller mange brikker.

1

Mudpuppy kæmpepuslespil dinosaurer

Det seje puslespil fra Mudpuppy indeholder 25 jumbo brikker i kraftigt genbrugspap. Når det er færdiglagt, måler det hele 56 x 56 cm, og det er sjovt for barnet at håndtere de store brikker samtidig med at det træner hånd og øje koordination. 

Bedste pris: 134,10 kr.

5/5

2

Mudpuppy puslespil - verdenskort med dinosaurer

Saml det farverige puslespil og lær om, hvor i verden de forskellige dinosaurere engang boede. Der medfølger også et ark, hvor man kan lære alle dinosaurernes navne at kende. Puslespillet forestiller et verdenskort med 80 brikker. Det, der gør puslespillet helt særligt, er at der er 15 dinosaurformede brikker, der skal sættes ind i puslespillet. Det gør puslespillet ekstra sejt og sjovt.

3

Puslespil med 1000 brikker - Dinosaur på bordet

Få tiden til at flyve afsted med dette store og sjove puslespil med et sjovt motiv! Puslespillet har et muntert og farverigt motiv af legetøj, der er kommet til live på børneværelset. Det består af 1000 brikker. Et puslespil er det perfekte tidsfordriv og kan både nydes alene og i godt selskab med familie og venner!

4

Dinosaur Puslespil - 100 brikker - Educa

Søndage kan blive lange uden et formål – hvorfor ikke bruge tiden på at forbedre tålmodighed og finmotorik med et sejt dino puslespil? Resultatet af mange timers underholdning bliver et flot billede af forhistoriens sejeste dinosaurer! Samlet set består puslespillet af 100 brikker og er derfor overskueligt for de mindste.

Det fulde udvalg af dinosaur puslespil

Vores ekspert anbefaler

Mudpuppy dino puslespil

Mudpuppy kæmpepuslespil dinosaurer

Vores ekspert anbefaler

Mudpuppy kæmpepuslespil dinosaurer​

Bedste pris: 134,10,- hos Barnets Verden