LEGO dinosaur

LEGO dinosaur – dinolegetøj fra det populære mærke

Indhold opdateret: 15/3 2022 • Oprindeligt publiceret 14/3 2022 • Vi tjener penger hvis du køber noget fra en af vores partnere.

Kirsten Lund

Kirsten Lund

Legetøjsekspert

LEGO har længe været elsket for deres helt klassiske legoklodser, men også for de mange serier med Star Wars, Harry Potter osv. Det danske firma, som alle verdens børn kender stammer helt tilbage fra 1932.  Nu har vi også LEGO Dinosaurer, hvor der er LEGO-sæt med dinoer til både store og små.

1

LEGO Jurassic World - T-Rex and Triceratops Dinosaur Breakout

LEGO Duplo-sæt med Triceratops og T-Rex fra Jurassic World-serien. Der følger en port, dreng på motorcykel, palme mv. med.

Bedste pris: 219 kr.

5/5

2

LEGO Creator mægtige dinosaurer

Skræm dine venner med den frygtindgydende T. rex fra 3 i 1-sættet Mægtige dinosaurer med bevægelige led, store kløer og en mund, der kan åbnes og viser skarpe tænder. Modellen kan ombygges til en triceratops eller en pterodactyl.

Det fulde udvalg af dinosaur legetøj fra LEGO

LEGO - børnenes favorit siden 1932

Alle børn og voksne kender LEGO, men vidste du at virksomheden stammer tilbage fra 1932, hvor der var landsbrugskrise i Danmark. Ole Kirk Kristiansen, der drev en lille tømrer- og snedkerforretning begyndte der for at lave trælegetøj. Dette blev hurtigt populært og virksomhedens primære produkt, hvorefter Kirk Kristians omdøbte den til LEGO – en sammentrækning af ordene LEG og GODT.

Med årene blev træ udskiftet med plastik og i 1949 kom legoklodsen først til verden, og i 1958 fik den sin form, som vi kender den i dag.

LEGO Dinosaurs

Elsker dit barn dinosaurer? Elsker dit barn LEGO? Nu kan du kombinere de to favoritter i ét med populære LEGO-sæt i både Jurassic World-serien og LEGO Creator-serien. Det første ertil de lidt mindre børn, mens det sidste pirrer kreativiteten hos de lidt ældre børn.

LEGO Jurassic World film

LEGO-filmene er blevet meget populære hos det yngre publikum. Her kan du tage legen med ind på skærmen – og omvendt i de spændende film fra Jurassic World-universet. Du finder bl.a. filmene på Netflix.

Vores ekspert anbefaler

LEGO Jurassic World - T-Rex and Triceratops Dinosaur Breakout

Vores ekspert anbefaler

LEGO Jurassic World - T-Rex and Triceratops Dinosaur Breakout

Bedste pris: 219,- hos Legen.dk