Dinosaur spil

Dinosaur spil

Indhold opdateret: 26/3 2022 • Oprindeligt publiceret 26/3 2022 • Vi tjener penger hvis du køber noget fra en af vores partnere.

Kirsten Lund

Kirsten Lund

Legetøjsekspert

Schleich har længe været elsket for deres mange naturtro figurer af alverdens dyr. Nu har vi også Schleich Dinosaurs, der laver figurer i samme høje kvalitet, men af de forskellige dinosaurtyper. Du kan få alt fra T-Rex til Velociraptor. Se også de flotte sæt af dinosaur legetøj , som f.eks. forskningsstationen.

1

Forskningsstation fra Schleich Dinosaurs

Sej Schleich Dinosaurs forskningstation i grå, sort, gul og blå. Schleich Dinosaurs indeholder dinoforskeren Maxx, 2 dinosaurer og 28 forskellige dele til at bygge forskningsstationen. Dukken kan gribe om ting og har bevægelige arme og ben.

2

Schleich Dinosaurs - Stor Vulkansk Ekspeditiona

Vulkanen har mange spændende funktioner med mulighed for udbrud, vibrationer og røg. Under vulkanen er en hemmelig dinohule og der er desuden mulighed for at afspille en farlig dinolyd.

3

Schleich Dinosaurs - Dinohule

Sej Schleich Dinosaurs dinosaurer dinohule i mørkegrå, med flotte stenstrukturer og et flot dinosaurkranie på den ene side. Til dinohulen medfølger der forskellige dinosauerer.

4

Schleich Dinosaurs - Tyrannosaurus Rex

Schleich dinosauren er støbt i hårdt plast, så den ekstra holdbar til mange års kreative og fantasifulde lege. Figuren er håndmalet med kærlighed og sans for detaljer, der ikke kun vil blive elsket af børnene, men også vil begejstre forældrene. Som en smart detalje kan dinosauren åbnes og lukke munden.

Det fulde udvalg af dinosaur spil

Schleich - kvalitet og fantasi siden 1946

Schleich har en lang historie bag sig med at lave legetøjsdyr- og figurer. I 1946 begyndte Friedrich Schleich at fremstille dukker af træt og ståltråd, overtrukket med blødt fløjl. Over de følgende ti år blev dyrefamilien udvidet og i 1950’erne fandtes der allerede 70 forskellige Schleich-figurer. I 1955 blev familien udvidet med smølfer og Det Glemte Land.

I dag producerer Schleich 50 millioner stykker legetøj om året, og har 600 forskellige modeller indenfor seks forskellige legeverdener. Her i blandt naturligvis Schleich Dinosaurs.

Schleich Dinosaurs

Sleich Dinosaurs er én af de mest populære legeuniverser i serien. Handlingen foregår dybt i Amazonas’ jungle og følger den berømte dinosaurforsker Professor Arthur Colby og hans tre sønner Maxx, Luis og Flynn.

Professoren har her i Brasilien opdaget en gruppe overlevende dinosaurer og har oprettet en særlig forskningsstation dybt inde i junglen. Her gør de tre brødre alt de kan for at beskytte og redde dinosaurerne fra alverdens trusler, efter at deres far går på pension.

Typer af dinosaurer

Der findes en lang række forskellige typer af dinosaurer i Schleich-serien.

Tyrannosaurus Rex, Velociraptor, Ankylosaurus, Brontosaurus og mange, mange flere.

Vores ekspert anbefaler

Sleich vulkansk ekspedition

Schleich Dinosaurs - Stor Vulkansk Ekspedition